Kontorshotell, Strandvägen 7A, Östermalm, Stockholm

  • 7–200 m²
  • 1 225 - 141 667 kr/mån

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 7–200 m²
Adress Strandvägen 7A
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1910
Hiss Ja
Objektsnummer 41927473
Områdeshyra 1 225 - 141 667 kr/mån
2 100 - 8 500 kr/m²/år

Beskrivning

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress. Ett sekelskifteshus med bevarade originaldetaljer och utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken. Se ditt företag växa upp i något av våra 65 kontorsrum eller arrangera konferenser i toppklass. I en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och våra fyra lounger. Hos oss är även din hund välkommen.
Pris vid förfrågan.

Arbetsplats
Egen arbetsplats, fullt möblerad med förvaring och möjlighet att boka mötesrum för dig som inte är behov ett eget kontor – men vill ha en fast punkt. Du har även tillgång till våra lounger där du kan ta emot kundbesök eller sitta och arbeta.
6500 SEK/månad

Business Lounge
Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
5900 SEK/månad.

Virtual Office
För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor.
2500 SEK/månad.

Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Vi erbjuder kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Hyr endast den yta som matchar era behov.

Vi hjälper dig att hitta din plats.

Omgivning

I närområdet hittar du några av Östermalms bästa restauranger och caféer samt trevliga butiker och den ikoniska saluhallen. Med en kort promenad tar du dig till Djurgårdens lugna oas som är älskad av både stockholmare och turister. Strosa längs med Nybroviken och njut av omgivningarna eller gå Strandvägen motsatt håll och ta en lunchpaus i Berzeli Park eller Kungsträdgården. I närheten av kontoret hittar du även NK-varuhusets med saluhallen och sina exklusiva butiker.

Kommunikationer

7A Strandvägen ligger i närheten av såväl Östermalms tunnelbanestation som knutpunkten för ett flertal stadsbussar vid Nybroplan. Här stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård. Kör du bil till jobbet finns privat P-plats att hyra i närheten av kontoret och på gångavstånd finns även gott om besöksparkeringar.

Övrigt

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!


Karta
Visa på kartan: