Produktionslokal, Strandbadsvägen 19, Södra, Helsingborg

  • 1 170 m²

Industrilokal med mindre kontorslokal och pentry i södra Helsingborg.


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 1 170 m²
Adress Strandbadsvägen 19
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41950551

Beskrivning

Välkommen till ett rymligt lager med extra hög takhöjd för maximal förvaring på höjden. I södra Helsingborg hamnar ni på ett strategiskt bra läge med närhet till motorvägen och Hamncity. Utmärkt för logistik och tyngre transport!

Lager med ett lasthus och tillhörande kontor

Lagret är anpassat för truckkörning och det tillhörande lasthuset erbjuder smidig lastning av gods. I kontorsdelen finns kontorsrum, pentry med pausyta, omklädningsrum, samt WC. Vi hjälper gärna till att omvandla kontorslokalen för era verksamhetsbehov.

Utanför lasthuset finns gott om utrymme för lastbilar och goda parkeringsmöjligheter.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från fastigheten både kollektivt med buss, med den egna bilen eller med cykel. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station nån kilometer bort, och därifrån tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C. Det finns även flera stads- och regionbussar som passerar området flera gånger i timmen. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Hamn-City från bland annat centrum, Eskilsminne och Råå.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden. Det finns även ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändskt på Phuun Thai till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I en grannfastighet finns Thores bageri med frukostbullar och fikabröd, det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk och Dollarstore. På Råå center som ligger ca 2 km bort finns Ica Maxi, Systembolaget och Arken Zoo. På en närliggande parkering finns det platser för laddning av el-bilar.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen