Kontor, Sorterargatan 23, Vinsta

  • 120 m²

Vinstas finaste kontor


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Sorterargatan 23
Område Vinsta
Kommun Stockholms kommun
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41977031

Beskrivning

Letar du efter det perfekta kontoret i ett attraktivt område? Vi har precis vad du behöver!

I Vinsta, Stockholm, finns ett nyrenoverat kontor på 120 kvm som nu är tillgängligt för uthyrning. Lokalen är fräsch och modern med hög standard och dess läge kan inte bli bättre. En kort promenad till tunnelbanan gör pendlingen enkel och bekväm och med närheten till Willys löser ni shoppingen snabbt och smidigt. I området finns även flera restauranger och caféer, vilket gör det perfekt för lunchmöten och mingel efter arbetstid. Missa inte chansen att etablera ditt företag i en av Stockholms mest praktiska och attraktiva platser.

För mer information eller för att boka en visning vänligen kontakta oss!

Omgivning

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.


Karta

Bilder på lokalen