Butikslokal, Roxviksgatan 12, TORNBY, Linköping

  • 225 m²
  • Lokalen är ledig.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 225 m²
Adress Roxviksgatan 12
Område TORNBY
Kommun Linköpings kommun
Renoveringsår 2019
Tillträde Lokalen är ledig.
Objektsnummer 41915094

Beskrivning

I hjärtat av Tornby finns den här Lokalen på 225 kvm. Bra access ut emot E4, och in emot city nås via Tornbyleden som ligger i närhet.
Lokalen är i i fint skick har även utrustats med säkerhetsgaller och jalusi för dörrarna. Lokalen ligger i ett lugnt läge på området Tornby. Lokalen har öppna ytor som man enkelt kan avskilja, Kök och matplats i ek, litet mindre mötesrum/konferensrum. Fiber finns indraget. Lokalen gjordes i ordning 2019.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Omgivning

Tornby är med sina 250 hektar Linköpings och ett av Sveriges största handelscentrum. I området finns över 400 företag inom olika verksamhetsområde.

Kommunikationer

Inom gångavstånd (2 min) Finns Maxi busshållplats som tar dig till Linköping.
utmed Tornbyvägen finns ett flertal busshållplatser som ligger straxt intill.

Planlösning

Öppen planlösning, Lokalen är i fint skick, mörk grafitgrå matta på golv,väggarna är nymålade, bra kök utförande utav ek, i lokalen finns ett litet mindre mötesrum/konferensrum, ett mindre service rum, eller teknikrum.
Lokalen är utrustad med säkerhetsgaller samt säkerhetsjalusi i dörrar för största möjliga säkerhet.

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns intill fastigheten, krävs mer så går det att anpassa efter kundens önskemål, om det krävs fler.

Service

Restauranger i närhet, Kina Thai, Ellás kök,Pizzeria Pomodoro är en del av resturanger i närhet. Ikano finns flertal utbud på andra resturanger, fler närliggande finns på Tornby området.

Skyltläge

Skyltläge, finns möjlighet på att marknadsföra sig på både fastighet och infarts skylt intill rondell via skyltföretag.

Närliggande företag

Lokalen på Roxviksgatan 12 har närhet till företag: X-force Factory fitness, Ryds Bilglas, Optico, Bergkvist Massage, HTH kökforum, Morups fönster, Maxi stormarknad, Rusta, Media Mark


Karta

Bilder på lokalen