Kontor, Muskötgatan 4, Berga, Helsingborg

  • 216 m²

Modernt och rymligt kontor på Berga


Lokaltyp Kontor
Total yta 216 m²
Adress Muskötgatan 4
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Våning 1
Objektsnummer 41878796
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkomna till ett modernt och yteffektivt kontor i hjärtat av Berga företagsområde. Kontoret är på strax över 200 kvm och har plats för ca 16 medarbetare i ett öppet och välkommande kontorslandskap med industrikänsla. I ena delen av kontoret finns även ett konferensrum för 10 personer för möten med både medarbetare och kunder. Takhöjden på 5 meter ger rymd och de stora fönsterpartier ljus.

Parkering sker på den inhägnade gården precis utanför kontoret.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station bara 400 meter bort, från Maria Station tar det endast 6 minuter med tåg att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Maria Station 450 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2. Till närmaste hållplats för regionbussarna mot bl a Höganäs, Åstorp och Bjuv är det 350 meter.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Några av restaurangerna i området är Tacos y Burritos, SMAK, Meny och Holy Greens. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Helsingburger. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger strax över tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad från fastigheten bort finns Scandic och Biltema.Bilder på lokalen