Kontor, Järnvägsgatan 14, Centrum, Helsingborg

  • 471 m²

Letar ni efter en stor lokal med modern planlösning på Helsingborgs bästa pendlingsläge? I samma fastighet som Helsingborg C.


Lokaltyp Kontor
Total yta 471 m²
Adress Järnvägsgatan 14
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41947033

Beskrivning

Letar ni efter en stor lokal med modern planlösning på Helsingborgs bästa pendlingsläge? I samma fastighet som Helsingborg C, finns nu möjlighet att hyra 471 kvm kontor som sträcker sig över ett halvt våningsplan med utsikt över Öresund.

En lokal med potential

I dagsläget är lokalen ett blankt papper med stor potential. För att utnyttja ytan föreslår vi en planlösning där besökare hälsas välkomna in i en dedikerad konferensdel. Längre in i lokalen finns möjlighet att skapa stora kontorslandskap, enskilda kontorsrum, loungeområden, kök och mötesrum. Den L-formade lokalen har tre hörnrum med utsikt i två väderstreck, vilket förmedlar gott om ljus under arbetsdagen (se planritning för att ta del av vårt förslag).

Kollektivtrafik fyra trappor ner och möjlighet att hyra parkering i garage

Här har ni möjlighet att hyra parkering i garage där ni får tillgång till en bilpool med laddstolpar för elfordon. I samma fastighet som arbetsplatsen ligger Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) i fastigheten. Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering. Parkering finns både utomhus och i garage och naturligtvis finns laddstolpar för de med el-fordon. Det finns även bilpool i fastigheten. Hyresgäster i fastigheten har även tillgång till ett låst cykelgarage med omklädningsrum och dusch.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker.


Karta

Bilder på lokalen