Kontor, Järnvägsgatan 14, Centrum, Helsingborg

  • 534 m²

Kontor vid Helsingborg C. Stora, öppna ytor för kontorslandskap och kontorsrum i olika storlekar. Tre konferensrum, ett mötesrum och två pentry finns.


Lokaltyp Kontor
Total yta 534 m²
Adress Järnvägsgatan 14
Område Centrum
Publicerad 2023-09-16
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41947033
Bifogade filer

Beskrivning

Här har ni ett kontor på utmärkt läge mitt i city. Lokalen erbjuder stora öppna ytor för kontorslandskap samt kontorsrum av varierande storlek. Tre konferensrum, ett mötesrum och två st pentry finns.

Möjlighet till anpassning för blivande hyresgäst och dess verksamhet.

Välkommen att kontakta oss för en visning!

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) i fastigheten. Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering. Parkering finns både utomhus och i garage och naturligtvis finns laddstolpar för de med el-fordon. Det finns även bilpool i fastigheten. Hyresgäster i fastigheten har även tillgång till ett låst cykelgarage med omklädningsrum och dusch.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen