Kontor, Isafjordsgatan 30 C, Kista

  • 685 m²

Välkommen till en kontorslokal på högsta våningen med två egna terasser!


Lokaltyp Kontor
Total yta 685 m²
Adress Isafjordsgatan 30 C
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1993
Hiss Nej
Objektsnummer 41956714
Bifogade filer

Beskrivning

I Kistas bästa läge finner du denna inflyttningsklara kontorslokal högst upp i huset.

Lokalen har en blandad planlösning med såväl öppet landskap som rum som går att nyttja som både kontors- och konferensrum. Lokalens många fönster möjliggör för ett stort ljusinsläpp runt om i landskapet. I lokalen finns omklädningsrum med dusch. Lokalen har även två större egna terasser. Är det något du saknar eller behöver anpassa, hjälper vi dig såklart.

Välkommen på visning!

Omgivning

Hej, hello, guten tag, ni hao, marhaba. Välkommen till Kista. Platsen där människor från hela världen samlas för att upptäcka, utforska, uppfinna och uppleva. Här testkörs ny teknik, här breder gatukonsten ut sig, här överraskar restaurangerna och här frodas grönska och innovationer, precis som nya förmågor och forskarstjärnor.

Ändå har Kista mer att erbjuda. De närmaste åren kommer stadsdelen få flera tusen nya bostäder och arbetsplatser samt bli en del av tvärbanan, så att livet kan sprudla i varje hörn och under dygnets alla timmar. Och för att ytterligare ta vara på Kistas fulla potential har vi på Castellum gått samman med andra aktörer i ett initiativ som ger stadsdelen en kulturell och social skjuts.

Vad som händer mellan milstolparna är det ingen som vet. Men hör ni hemma bland de nytänkande, är detta platsen för er. Vi lovar att alltid vara på tårna för att hålla jämna steg med både ert företags och Kistas utveckling.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Övrigt

En fin och välskött kontorsfastighet med trevliga utemiljöer. Fastigheten är på ca 25 000 kvm. Parkering erbjuds i varmgarage eller utomhus.


Karta

Bilder på lokalen