Kontor, Hållingsgatan 15, Centrum, Borås

  • 190 m²
  • 2023-10-01

Med ett lättillgängligt läge intill centrum


Lokaltyp Kontor
Total yta 190 m²
Adress Hållingsgatan 15
Område Centrum
Kommun Borås kommun
Byggår 1948
Hiss Nej
Tillträde 2023-10-01
Objektsnummer 41943869
Bifogade filer

Beskrivning

Här arbetar du och dina kollegor med ett kanonbra läge intill centrum med dess bekvämligheter. På första plan finns denna kontorslokal med stor och öppen yta som dessutom erbjuder bra med ljus från stora fönsterpartier.

Lokalen är idag utrustad med ett pausrum med pentry, flertal wc, flertal duschar samt bastu. I övrigt består lokalen om två större kontorslandskap där man även kan ha utställning om så önskas.

Vill du ha hjälp att hitta din nästa arbetsplats kan du kontakta oss-vi hjälper dig på bästa sätt!

Omgivning

Med närhet till Ramnasjön och parken kan man snabbt och lätt gå en promenad och njuta av naturens skönhet under din lunchpromenad. Unna dig en paus för att traska bort på ca 5-10 min. Behöver du tanka gör du det bekvämt vid bensinmacken som ligger intill. I fastigheten bredvid finner du en bra lunchrestaurang.

Kommunikationer

Snabbt och enkelt når man Borås centrum i bil på ca 3-5 minuter.
Blir det tomt i tanken kan du smidigt tanka på bensinmacken som ligger intill fastigheten. Där finner du även busshållsplatsen. Bussarna går frekvent med jämna mellanrum och tar dig till Borås resecentrum på ca 9-15 minuter.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått.
Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning.
För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Övrigt

Fastigheten byggdes på 40-talet och har efter dess tillbyggts löpande i flera omgångar. Här arbetar flitigt olika typer av verksamheter.
Strategiskt belägen ca 1,5 km väster om Borås centrum, precis intill R40 för en smidig och snabb på- och avfart.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen