Kontor, Ekholmsvägen 38, Skärholmen

  • 378 m²

Kontor intill Skärholmens centrum


Lokaltyp Kontor
Total yta 378 m²
Adress Ekholmsvägen 38
Område Skärholmen
Publicerad 2023-11-10
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1990
Hiss Nej
Objektsnummer 41944092
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa kontorslokal intill Skärholmen Centrum med all tänkbar service som bra utbud av restauranger, butiker och gym!

Här får ni som hyresgäst en planlösningen bestående av ett flertal kontorsrum med glaspartier som släpper igenom ljuset ut mot lokalen, några konferensrum och en mittkärna med pentry.

Lokalen är belägen på entréplan och har en lättåtkomlig access.

Välkommen på visning!

Omgivning

Vår fastighet i Skärholmen angränsar nära till E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm med bil är cirka 15 minuter. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana som ligger precis vid gallerian samt många busslinjer trafikerar området runt SKHLM. Regionen kring Skärholmen är ett mycket starkt läge och byggnationen av "Förbifart Stockholm" medför ännu kortare restider.
Det händer mycket i Skärholmen med 6000 nya bostäder som planeras i närområdet vilket medför ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Kommunikationer

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge.

Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20.
Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.

Parkering

Här finns det gott om garage- och parkeringsplatser att hyra.

Övrigt

Fastigheten ligger precis intill södra delen av Skärholmen Centrum. Här kan du uträtta alla dina ärenden på en lunch. Byggnaden inrymmer kontor och ett mindre lager och har synnerligen god standard med en trevlig inglasad innergård.


Karta

Bilder på lokalen