Kontor, Datavägen 6B, Högsbo/Sisjön, Askim

  • 435 m²

Rymligt kontor högst upp i huset!


Lokaltyp Kontor
Total yta 435 m²
Adress Datavägen 6B
Område Högsbo/Sisjön
Publicerad 2023-11-17
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 3
Objektsnummer 41947859

Beskrivning

Ljus och trevlig kontorslokal där ni som hyresgäst får möjlighet att påverka materialval och planlösning och sätta er prägel på kontoret.

I Sisjö Handelsområde finns all tänkbar service och ett stort butiksutbud. Läget intill de stora lederna gör läget lättillgängligt.De allmäna kommunikationerna är goda.


Välkommen att kontakta CBRE för mer information om denna lokal samt en överblick över vad det finns för utbud på marknaden inom Ert sökområde! Allt ligger inte ute på nätet.

CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg och Stockholm. Med fler än 300 kontor i över 50 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Kommunikationer

Från denna fastighet tar ni er snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar er till Frölunda Torg på ca 9 minuter och med buss 84 till Marklandsgatan på ca 20 minuter. Hållplatsen finner ni utanför porten.

Parkering

Gott om parkering finns precis utanför kontoret.


Karta

Bilder på lokalen