Kontor, Hulda Mellgrens Gata 1, Högsbo/Sisjön, Göteborg

  • 481 m²

Nyckelfärdigt kontor med hög standard och snygga materialval, en lokal att trivas i!


Lokaltyp Kontor
Total yta 481 m²
Adress Hulda Mellgrens Gata 1
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1991
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41943979

Beskrivning

Unna dig en exklusiv arbetsmiljö i detta helt ombyggda och nyrenoverade kontor från 2020, där ingenting har lämnats åt slumpen. Varje detalj är omsorgsfullt genomtänkt för att skapa en hög standard och en känsla av elegans. Lokalen har smakfullt inretts med harmoniska färger och stilfulla detaljer som ger en modern och fräsch atmosfär.

Beläget en trappa upp kan du lätt nå kontoret genom det nyrenoverade trapphuset eller hissen. Med Söderleden alternativt Dag Hammarskjöldsled som närliggande alternativ är det enkelt att ta sig hit och du behöver inte oroa dig för stress eller trängsel. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter för din bekvämlighet precis intill fastigheten.

Här finner du en arbetsplats som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Boka visning idag och upptäck det här unika tillfället att skapa din alldeles egna högklassiga arbetsmiljö.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.
Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning med öppna landskap, öppen pausyta, mötesrum och tystarum i olika storlekar. Två omklädningsrum med dusch, bastu, flera toaletter och tvättmöjligheter.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Service

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister!

År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Övrigt

Fastigheten innehåller både kontorsytor och industri/lagerytor.


Karta

Bilder på lokalen