Kontor, August Barks Gata 6, Högsbo/Sisjön, Göteborg

  • 425 m²

Tilltalande yta med en härlig rymd. Fördelaktigt läge när de stora trafiklederna!


Lokaltyp Kontor
Total yta 425 m²
Adress August Barks Gata 6
Område Högsbo/Sisjön
Publicerad 2023-11-11
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1968
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41943786

Beskrivning

Lokalen har en rymlig loungyta där du och dina medarbetare kan koppla av och njuta av en välbehövlig paus eller ha ett avslappnat möte. Dessutom finns ett stort konferensrum som är perfekt för möten och kan enkelt anpassas efter behov med kontorsrum eller öppen arbetsyta, det som passare er bäst!

Lokalen har ett behagligt ljusinsläpp som kommer bidra till en härlig energi. Dessutom erbjuds enkel åtkomst med hiss som finns i byggnaden.

Missa inte chansen att förverkliga ert företags visioner och mål i denna fantastiska kontorslokal med hög potential.

Ta kontakt med oss idag för att boka en visning och ta del av alla fördelar lokalen kan erbjuda.

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.

Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten.

Service

All offentlig och kommersiell service med butiker och lunchrestauragner finns inom ett par minuters avstånd.

År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Övrigt

Byggnaderna är idag kontorsbyggnader i fyra plan med vissa lagerdelar i bottenplan och består av två huskroppar med kontor samt viss lagerdel.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen