Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 118 m²

Nu har vi nöjet att presentera en mycket trevlig lokal för det mindre företaget. Från samtliga kontorsrum har man fantastisk utsikt över grönska och stad.


Lokaltyp Kontor
Total yta 118 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Objektsnummer 41890286

Beskrivning

Nu har vi nöjet att presentera en mycket trevlig lokal för det mindre företaget. Här erbjuds öppet kontorslandskap i kombination med mötesrum samt pentry och sällskapsyta. Från samtliga delar av kontorslokalen erbjuds fantastisk utsikt över grönska och stad, vilket skapar en härlig och ljus arbetsmiljö. 

Denna lokal måste upplevas på plats, så tveka inte att höra av er till oss för mer information och visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Som hyresgäst har du möjlighet att träna på gymmet i huset, det drivs av hotellet. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Närliggande företag

Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.


Karta

Bilder på lokalen