Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 116 m²

Nu har vi nöjet att presentera en mycket trevlig lokal för det mindre företaget. Från samtliga kontorsrum har man fantastisk utsikt över grönska och stad


Lokaltyp Kontor
Total yta 116 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41890286
Bifogade filer

Beskrivning

Nu har vi nöjet att presentera en mycket trevlig lokal för det mindre företaget. Från samtliga kontorsrum har man fantastisk utsikt över grönska och stad, vilket skapar en härlig arbetsmiljö. Detta kontor passar företaget som vill sitta i egna rum med nära tillgång till mötesrum och sällskapsyta inne i den egna lokalen.

Denna lokal måste upplevas på plats, så tveka inte att höra av er till oss för mer information och visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen