Övrig lokal, Sveavägen 39, City, Stockholm

  • 350 m²
  • 61 250 - 247 917 kr/mån

Extremt bra hörnläge!


Lokaltyper Övrig lokal / Kontor / Butikslokal / Kontorshotell
Total yta 350 m²
Adress Sveavägen 39
Område City
Kommun Stockholms kommun
Våning 2
Objektsnummer 41974011
Områdeshyra 61 250 - 247 917 kr/mån
2 100 - 8 500 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Sveavägen 39 med en imponerande lokal på ca 350 kvm, som sprudlar av charm och potential för den ambitiösa entreprenören. Med ett väldigt bra hörnläge och tre ingångar är detta en plats som inte bara syns, utan också lockar till sig intresse.

Lokalen erbjuder en öppen planlösning som väntar på att få formas efter din vision och prägel. Stora skyltfönster pryder fasaden och bjuder in till en värld av möjligheter, med gott om ljusinsläpp som skapar en trivsam atmosfär.

Ta chansen att skapa din drömverksamhet i denna unika lokal - här är möjligheterna obegränsade och framgången bara ett steg bort!

Övrigt

Vid entrén möts du av en härlig takhöjd på sex meter som genast fångar uppmärksamheten och ger en luftig och inbjudande miljö. Genomgående öppen och bra planlösning i hela lokalen. Två våningar, båda med mycket ljusinsläpp via stora skyltfönster både mot Sveavägen samt Adolf Fredriks Kyrkogata.

Centralt i hjärtat av Stockholm ligger denna oslipade diamant. I närheten finns bland annat, Urban Deli, Klarna, Fora, SAP, Convendum m.fl.

Lokalen ligger alldeles i anslutning till gröna linjens t-banestation Hötorget och alldeles utanför entrén stannar flertalet innerstadsbussar. Det är promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar. 


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen