Kontor, Skeppargatan 55, ÖSTERMALM, Stockholm

  • 200 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 60 000 - 113 333 kr/mån

Spännande källarlokal med industrikaraktär och en fantastisk takhöjd finns nu ledig för uthyrning! Detta är en mycket unik lokal på Östermalm.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 200 m²
Adress Skeppargatan 55
Område ÖSTERMALM
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1930
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41941630
Områdeshyra 60 000 - 113 333 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

Detta unika objekt fördelas på en välkomnande, generös yta med två fönster i markhöjd och ett fönster mot innergård samt ett loft med ståhöjd. Objektets stora del är uppdelad i två med en naturlig mötesdel och en större med härlig takhöjd.

I lokalen finns ett separat rum med pentry och vitvaror. I detta rum finns gott om plats för matplats, möten eller annan verksamhet. WC samt ett rymligt förråd med gott om förvaringsmöjligheter finns. Lokalen är totalrenoverad i sin helhet med en ljus och luftig känsla och mörkgrått klinkergolv. Entrédörr med porttelefon. Exponerade detaljer såsom synliga installationer förstärker industrikänslan och maximerar den redan imponerande takhöjden.

Lämpliga verksamheter är förslagsvis ateljé, musikstudio, fotostudio, kontor/showroom, galleri/utställning eller kontor/lager.

Bredband (fiber) tillhandahålls endast av Bredbandsbolaget.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till både Karlaplans- och Stadions tunnelbanestationer och inom några minuter promenad ligger Östermalmstorgs station. Ett flertal busslinjer passerar nära, exempelvis 1:an, 4;an, och 54:an. Från Tekniska Högskolan går Roslagsbanan och flera ytterstadsbussar.

Service

All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd exempelvis i Fältöverstens köpcentrum med mängder av butiker, apotek, systembolag, kemtvätt, post, bibliotek, mataffär etc. Det finns också ett gediget serviceutbud runt Karlaplan och kring Östermalms Torg. Många trevliga restauranger, caféer och butiker finns i närheten.

Övrigt

Tillträde och hyrestid enligt överenskommelse med hyresvärden. Lokalen kan tillträdas omgående. Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt och visningar skall ske via lokalförmedlaren.


Karta

Bilder på lokalen