Kontor, Sandhamnsgatan 63, GÄRDET, Stockholm

  • 458–2 260 m²
  • Enligt överenskommelse.

Unik möjlighet att hyra dryga 2000 kvm på ett och samma våningsplan i bästa läge på Gärdet! Lokalen är avdelningsbar!


Lokaltyp Kontor
Total yta 458–2 260 m²
Adress Sandhamnsgatan 63
Område GÄRDET
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1966
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41918454

Beskrivning

Hela fastigheten består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattar totalt drygt ca 37 000 m² uthyrbar yta. Här har fastighetsägaren precis skapat nyproducerade kontorsytor med två påbyggnader om totalt ca 3 350 m². Husen uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur. Här finns även en takterrass, gemensam för husets hyresgäster på den ena av de nya påbyggnaden! Lagerytor finns att hyra i källaren med access via lastkaj.

Kommunikationer

Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Planlösning

Lokal om ca. 2260m² enligt fastighetsägaren. Lokalen är möjlig att dela av om mindre yta önskas. Lämpliga storlekar på avdelade ytor är ca 730 kvm och 1530 kvm. Dock är det lite flexibelt hur ytan kan delas.

Planlösningen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst och kommer att hyras ut med nya ytskikt. Här kan således kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalen har modern kyla och ventilation.

Fastighetsägaren kommer att iordningställa en gemensam takterrass för husets hyresgäster i huskropp C!

Parkering

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats. Det går även att parkera efter Sandhamnsgatan och Tegeluddsvägen enligt stadens tariff.

Service

I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt att det här precis har öppnat ett café med försäljning av kaffe och enklare förtäring.

Övrigt

ÖVRIGT:

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsplanen är att kunna erbjuda skräddarsydda lokaler ca 5-6 månader efter hyresavtal signats. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

I huset finns även följande ytor lediga:

Sandhamnsgatan 63; Kontor om ca 600 kvm med effektiv planlösning och möjlighet till terrass på helt egen innergård. Se annons; https: //objektvision.se/Beskriv/208021205

Sandhamsgatan 61; Kontor på ca 458 kvm på 2 tr, se annons: https: //objektvision.se/Beskriv/188013910

Tegeluddsvägen 92, ca 1070 kvm. Lokal lämplig för showroom eller uställning i kombination med kontor. Se annonsen: https: //objektvision.se/Beskriv/208019559
Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman om du vill veta mer om husets vakanta lokaler eller om du önskar boka en tid för visning. Tel: 0733-24 35 23.


Karta

Bilder på lokalen