Kontor, Säve flygplatsväg 25, Säve, Björlanda

  • 166 m²
  • 2023-06-16

Ljus fin lokal med tillgång till konferensytor


Lokaltyp Kontor
Total yta 166 m²
Adress Säve flygplatsväg 25
Område Säve
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde 2023-06-16
Objektsnummer 41946261

Beskrivning

Flytta in i morgon i vår nyöppnade coworking i samma byggnad som Castellumägda Nolvik Restaurang och Konferens vid Säve Flygplatsområde.
I en kreativ och härlig miljö delar du ytor med andra trevliga företagare och bygger upp ett nätverk för ditt företag. Slappna av med en god kopp kaffe i vår lounge.

Vi erbjuder ett modernt aktivitetsbaserat kontor med människan i centrum. Korta och flexibla kontrakt.
Vad ingår i avtalet? tillgång 24/7, wifi, skrivbord, stol, skåp, skrivare, pentry, kaffe, wc, städning.
Det finns olika storlekar på mötesrum med plats för 4-15 personer som hyrs efter behov. 30% rabatt på lämnas på alla mötesrum.
Parkeringsmöjligheter finns vid fastigheten, mot avgift.

I ditt nya kontor är möblerna väl genomtänkta och består till stor del av återvunna produkter och material.
Vi har en populär restaurang i fastigheten där vi lämnar 10% rabatt när du köper din lunch.
Hiss finns.

Omgivning

Vår vision och ambition är att utveckla flygplatsområdet till ett av Nordens modernaste och största logistiknav med ett företagskluster för innovation och utveckling med fokus på hållbara transporter och mobilitet.
I dagsläget har vi ca 65 st hyresgäster i området bl a flygverksamhet i form av helikopterflyg - ambulanshelikopter, sjöräddningshelikopter och polishelikopter utgår härifrån. Det finns även tre stycken flygskolor med pilotutbildning, privatflygcertifikat och flygledarutbildning.
Ett nystartat svenskt elflygföretag har etablerat sig här som ämnar att utveckla det första svenska elflygplanet till år 2025.
Vi har poplulära Aeroseum som granne som är ett upplevelsebaserat aktivitetscenter där man upplever miljön och känslan av flygande farkoster med alla sina sinnen och man får ta del av flygets historia och utveckling.
Totalt arbetar ca 400 st personer i de olika verksamheterna.
Utvecklingsområde omfattar närmare 3 miljoner kvadratmeter mark.
För den långsiktiga utvecklingen av området krävs nya detaljplaner.
Den största delen blir ytor för logistikverksamhet och den delen som ligger närmast flygplatsen kommer att utvecklas vidare som en testbädd för fordon med batteri- och bränslecellsteknik. Det är dessutom verksamheter som kan kopplas till logistikverksamheten.
Det kommer byggas många logistikbyggnader. Norr om det enorma logistikområdet på över 140 hektar finns det en solcellspark som uppförts av Göteborgs Energi vilket innebär att vi kan producera väldigt mycket energi lokalt. Denna vill vi kunna hantera och distribuera inom vår logistikverksamhet men även kunna använda för att exempelvis ladda eldrivna fordon
Vi räknar med att de nybyggda moderna logistik- och verksamhetslokaler om 800 000 kvm kommer att vara arbetsplats för åtminstone 6 000 personer till år 2030.
Vi utreder även möjligheten att utveckla ett område vid Säve depå som boendemiljö. Samma område kan också komma att kompletteras med utbildningsverksamhet och annan service.

Kommunikationer

Med buss nr 36 tar man sig enkelt och smidigt mellan Hjalmar Brantingsplatsen och Säve Flygplats.

Parkering

Parkeringsmöjligheter vid fastigheten

Service

I området finns vår populära restaurang på Nolvik Hotell och Konferens som erbjuder frukost, lunch, catering och konferensmöjligheter.


Karta

Bilder på lokalen