Kontor, Pumpgatan 1, Hisingen, Göteborg

  • 10–123 m²
  • 1 667 - 35 875 kr/mån

Dela kontor med världens mest innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Välkommen till Göteborgs pulserande hamnområde Lindholmen. Här jobbar du bland höghus och hamnkranar – på enav landets mest spännande hubbar för innovation och teknikutveckling Uni3-campus. Ett perfekt ställe för att utveckla ditt företag. Om du driver ett litet företag och behöver en plats i loungen eller om du är en större organisation i behov av en stor mer exklusiv lokal, har vi den perfekta lösnin...


Lokaltyp Kontor
Total yta 10–123 m²
Adress Pumpgatan 1
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Takhöjd 3
Objektsnummer 41977193
Områdeshyra 1 667 - 35 875 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Dela kontor med världens mest innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Välkommen till Göteborgs pulserande hamnområde Lindholmen. På United spaces jobbar du bland höghus och hamnkranar – på en av landets mest spännande hubbar för innovation och teknikutveckling Uni3-campus. Ett perfekt ställe för att utveckla ditt företag. Om du driver ett litet företag och behöver en plats i loungen eller om du är en större organisation i behov av en stor mer exklusive lokal, har vi den perfekta lösningen för dig.

Söker du en arbetsplats som andas flexibilitet, öppenhet och samhörighet? Vill du vara en del av ett koncept där människor möts, idéer frodas och affärsmöjligheter skapas? Här tar vi hand om alla praktiska detaljer medan du kan fokusera på ditt arbete, oavsett ditt företags behov.

Kommunikationer

Till Lindholmen tar man sig otroligt enkelt. Från Stenpiren tar färjan cirka fem minuter. Den är dessutom gratis. Det går flertalet busslinjer förbi piren. Cykel och bil är också otroligt smidigt.

Parkering

Ja

Service

Här finns all möjlig service man kan behöva i form av restauranger, caféer, gym och butiker. Att promenera längst kajen är också otroligt populärt bland boende och arbetare på Lindholmen.

Skyltläge

Nej


Karta

Bilder på lokalen