Kontor, Nordstadstorget 6, City/CBD, Nordstan, Göteborg

  • 103 m²

Smakfullt och modernt inrett kontor där allt ingår.


Lokaltyp Kontor
Total yta 103 m²
Adress Nordstadstorget 6
Område City/CBD, Nordstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1974
Våning 4
Objektsnummer 41952211

Beskrivning

Nyckelfärdigt REDO-kontor passar dig som har behov av ett flexibelt hyresavtal och färdiginredda arbetsplatser. Allt finns på plats, ta bara med din dator och koppla upp dig. Kontoret har plats för cirka 8 personer i öppen planlösning. I lokalen finns ett konferensrum för 6-8 personer, ett telefonrum samt ett trivsamt pentry. Hyra: cirka 60 000 kr/månad

Omgivning

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett brett utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson-terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd till våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.


Karta

Bilder på lokalen