Lagerlokal, Marieholmsgatan 64, Gamlestaden, Göteborg

  • 3 678 m²

Lager i strategiskt läge!


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor / Produktionslokal
Total yta 3 678 m²
Adress Marieholmsgatan 64
Område Gamlestaden
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41960945

Beskrivning

Välkommen till Marieholmsgatan 64, en välbyggd fastighet med eget parkeringshus.
Marieholmsgatans strategiska läge är starkt, med direkt anslutning till E20, E6 och E45 samt närheten till båda älvförbindelserna Marieholms- och Tingstadsstunneln.

Nu kan vi erbjuda lagerlokal i denna fastigheten. Totalyta på 3678 kvm med två väderskyddade portar samt kaj för sidolastning med separat port. Takhöjd ca 7 m.

I lagret finns redan omklädningsrum och mindre kontorsyta. Behöver ni ytterligare kontor finns detta tillgängligt i olika storlekar från 200-1500 kvm i fastigheten. Kontoren är av god kvalitet med hög takhöjd och gott ljusinsläpp. Gott om parkeringsplatser för hyresgäster på Marieholmsgatan 64.

Välkomna!

Omgivning

Läget är mycket bra för den som vill ha en enkel access till sitt kontor eller lagerverksamhet här! Och har ni kunder ni besöker runt omkring i Göteborg är detta läget perfekt. Vad sägs om granne med nya Marieholmstunneln, Röde Orm och vidare till Tingstadstunneln. Ni har därmed direkt access till E20, E6 och E45:an.

Sen är det promenadavstånd till Gamlestans Torg, där det finns all möjlig service som gym, restauranger etc och där också tågen och spårvagnarna stannar till.

Direkt utanför fastigheten har ni en busshållplats för dom som vill åka kommunalt. Och för er som tar bilen så har vi ett stort parkeringshus med många lediga platser just nu för våra hyresgäster och deras besökande kunder.

Välkomna!


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen