Kontor, Lilla Bommen 1, Lilla Bommen, Göteborg

  • 466 m²
  • 20230401


Lokaltyp Kontor
Total yta 466 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Lilla Bommen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20230401
Objektsnummer 41935304

Beskrivning

Nu finns chansen att ta plats i en lokal som kan bli er kommande arbetsplats. Här kan ni förvänta er en inspirerande och bekväm arbetsmiljö mitt i hjärtat av Göteborg. Beläget högt upp i stadens landmärke och dynamiska affärsdistrikt, bjuder denna plats på in till en arbetsupplevelse utöver det vanliga. Här välkomnas ni av en magnifik utsikt från

åttonde våningen och massor av dagsljus, vilket skapar en stimulerande arbetsatmosfär. Med flexibla arbetsytor på 466 kvadratmeter och flera mötesrum finns gott om utrymme för olika arbetsuppgifter, möten och innovation. Lokalen är designad för upp till 40 kollegor med alla nödvändiga bekvämligheter för en smidig arbetsdag.

Utanför lokalens dörrar väntar ett levande och dynamiskt område, där stadslivets puls möter grönskande parker. Här finns oändliga möjligheter att balansera arbete med avkoppling, motion och social samvaro.     En perfekt central plats för utveckling i fastighet med bekvämligheter Denna unika plats är en hyllning till Göteborgs rika sjöfartshistoria och erbjuder en unik inblick i stadens livliga atmosfär. Med kajkanten som granne och Lilla Bommens expansiva möjligheter är detta den perfekta platsen för er att utvecklas och trivas. Området genomgår en spännande förvandling där det tidigare kontorsområdet nu förvandlas till levande kvarter – ett urbant kajstråk där människan står i fokus. För att göra er resa till och från arbetsplatsen smidig finns ett brett utbud av kommunikationsalternativ tillgängliga – oavsett om ni föredrar att ta bilen, åka kollektivt eller cykla. Med väl utbyggd kollektivtrafik och cykelvägar är det enkelt att ta sig till och från arbetet varje dag. Restauranger, caféer, p-platser och ett cykelgarage finns tillgängliga både i och runt fastigheten, vilket gör det bekvämt för er och era kollegor. Dessutom finns möjligheten att boka konferenslokaler genom husets reception. Välkommen att boka visning av detta kontor mitt Göteborgs pulserande affärsdistrikt!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

P-platser att hyra Inom fastigheten finns garageplatser att hyra. Man kan också hyra p-plats på närliggande P-arken.  Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns P-arken.

Service

Läppstiftet i Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är härligt.


Karta

Bilder på lokalen