Kontor, Lilla Bommen 1, Lilla Bommen, Göteborg

  • 466 m²
  • 20230401


Lokaltyp Kontor
Total yta 466 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Lilla Bommen
Publicerad 2023-11-11
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20230401
Objektsnummer 41935304

Beskrivning

Välkommen till denna nyrenoverade och effektiva kontorslokal på våning 8, beläget högt upp i Göteborgs landmärke och kreativa affärsdistrikt. Här finner ni all tänkbar service i och omkring fastigheten; restaurang och café samt cykelgarage i källaren och konferenslokaler som smidigt bokas i husets receptionen. Utanför upplevs ett dynamiskt område med urbana restauranger. Nära kollektivtrafik och cykelbanor runtomkring i området. Ta chansen att flytta in i ett av Göteborgs mest expansiva områden. Lilla Bommen, som unikt har vattnet så nära inpå och ett rikt kulturliv som präglat områdets identitet och charm. I denna lokal kan ni sitta upp till 40 personer på våning 8 med fantastisk utsikt över bland annat Göteborgs hamninlopp och stadens utveckling kring Hisingsbron och city. Avsluta jobbveckan med en bit mat i gästhamnen eller varför inte slå på stort och besöka någon av Operans tidiga föreställningar, 5 minuters gång bort. Detta är en lokal och ett område som bör upplevas, varmt välkommen att boka visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

P-platser att hyra Inom fastigheten finns garageplatser att hyra. Man kan också hyra p-plats på närliggande P-arken.  Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns P-arken.

Service

Läppstiftet i Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är härligt.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen