Kontor, Kullagatan 30, Centrum, Helsingborg

  • 64 m²

Mindre kontor med hiss i centrala Helsinborg. Bra läge på Kullagatan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 64 m²
Adress Kullagatan 30
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Våning 1
Objektsnummer 41875290

Beskrivning

Med ljusinsläpp i två väderstreck erbjuder lokalen en arbetsplats med moderna bekvämligheter, samtidigt som historiens vingslag gör sig påmind genom originella och vackra trädetaljer. Genom att renovera med finess kan man med fördel moderniseras kontorslokalen ytterligare efter er verksamhet – något vi gärna gör!

Som lokalen står idag finns det utrymme för 7 arbetsplatser, med möjlighet att bygga mötesrum efter dina önskemål. Fastigheten erbjuder även hiss från den gemensamma entrén. 

I centrala Helsingborg med parkering

Läget i Helsingborgs centrum ger kontorslokalen dig möjlighet att äta lunch på en av alla restauranger och caféer, som du hittar direkt utanför dörren. Här blir du en del av ett större nätverk av andra företag och handlare.

Lokalen erbjuder möjlighet att hyra parkeringsplats på innergården - smidigt för både kunder och medarbetare med bil.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig enkel kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med flygplats. Med bil når du E6:an på 10 minuter och sedan vidare ut på övriga Europavägar.

Service

På central adress i Helsingborgs innerstad erbjuder fastigheten ett brett utbud av restauranger, caféer, banker, butiker och andra bekvämligheter.
Fastigheten består av två byggnader, i vilken den ena erbjuder hiss från markplan till vindsvåning. På den charmiga innergården finns det möjlighet att hyra parkering. Lokalerna går att anpassa efter era önskemål.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen