Kontor, Kilsgatan 4, Centrum, Lilla Bommen, Göteborg

  • 295 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 49 167 - 86 042 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 295 m²
Adress Kilsgatan 4
Område Centrum, Lilla Bommen
Publicerad 2023-09-26
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2001
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41955631
Områdeshyra 49 167 - 86 042 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Modern kontorslokal i Lilla Bommen om cirka 295 kvm. Lokalen har en öppen planlösning med konferensrum, tysta rum samt fint pentry. I kontorshuset Tennet har du ett stort serviceutbud med gemensam reception, tillgång till konferenslokaler med hög standard och en härlig ljusgård som inbjuder till umgänge. Huset erbjuder även en populär lunchrestaurang och även i området finns flera olika lunchrestauranger.  För att underlätta din vardag erbjuder vi även dig som hyresgäst möjligheten att lämna in dina kläder för lagning eller kemtvätt och för dig som gillar yoga har vi även en yogainstruktör på plats en timma i veckan. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum som också är den högsta miljöklassningen som finns på marknaden idag.

Kvarteret Tennet ligger på ett av Göteborgs bästa kontorslägen i området Lilla Bommen precis vid älven. Med närhet till Centralstationen, innerstaden och flera bra allmänna kommunikationsmedel är det enkelt att ta sig hit. Fastigheten erbjuder ljusa, miljöeffektiva lokaler i olika storlekar som iordningställs för att passa din verksamhet. Området Lilla Bommen står också inför en kraftig utbyggnad när centralenområdet utvecklas och staden växer ner mot vattnet. Nya Hisingsbron och nya byggnader kring brofästet skapar liv och ökad service till det redan populära området vid kajen. Med kommande stationslägen för Västlänken och nytt spårvagnsläge hamnar Lilla Bommen i ett ypperligt läge med goda kommunikationer. Sammantaget blir Lilla Bommen en av de stora vinnarna i den utveckling staden befinner sig i.

I vårt kundcase I Gullbergsvass har Omilon hittat rätt får du veta med om hur det är att vara hyresgäst i huset. Här berättar Henric Carlsson, som är koncernchef för Omilon, hur det är att vara hyresgäst i huset och i området (reportaget gjordes december 2020, precis innan ljusgården uppdaterades med nya möbler. Då tillhörde huset området Gullbergsvass men numera Lilla Bommen).

Omgivning

Lilla Bommen hittar du på ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg. Här ska trafikbarriärer brytas till förmån för en mer tillgänglig stadsmiljö.

Kommunikationer

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.

Parkering

Garage i fastigheten med utrymme för bil samt uttag för elbil. 86 platser. Utanför entrén finns det ett fåtal besöksparkeringar.

För dig som cyklar finns ett låst cykelförråd i källaren och ett gemensamt omklädningsrum med duschar.

Service

Som hyresgäst på Tennet finns all tänkbar service alldeles i närheten. I ljusgården finns husets reception som tar emot dina gäster. Behöver du tillfälligt extra yta bokar du enkelt ett av konferensrummen i huset och långväga konferensgäster har Scandic hotell precis runt hörnet i den nybyggda fastigheten Platinan. I ljusgården erbjuds gott om utrymme både för möten och fikapauser. Restaurang finns i huset och även området bjuder på flera lunchmöjligheter och en servicebutik precis runt hörnet. På gångavstånd hittar du Göteborgs centralstation och centrala Göteborg och Nordstans stora utbud. Som hyresgäst i huset har du också möjlighet att lämna in din kemtvätt och kläder för lagning på utvalda dagar och en dag i veckan kommer även en yogainstruktör till huset där deltagandet är kostnadsfritt.

Övrigt

Närmaste Styr och Ställ finns på Strandgatan.

Närmaste Sunfleet-station finns på besöksparkeringen utanför fastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen