Butikslokal, Hornsgatan 79, Södermalm, Stockholm

  • 130 m²

Trivsam lokal belägen på Hornsgatan


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 130 m²
Adress Hornsgatan 79
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41974908

Beskrivning

###Beskrivning
På Södermalms mest trafikerade gata presenterar vi nu denna fantastiska butikslokal. Lokalen omfattar hela 130 kvm och är i gott skick, med en genomgående planlösning och två stora skyltfönster som vetter ut mot Hornsgatan, vilket ger er utmärkta exponeringsmöjligheter. Tack vare de stora fönsterpartierna ges även ett fantastiskt ljusinsläpp, vilket skapar ett behagligt ljus i lokalen och skapar en trivsam atmosfär. Lokalen är för närvarande utformad med en inbjudande butiksdel i fronten och en avskärmad del med skjutdörrar som vetter ut mot gården och som idag används som personalutrymme och kontor. En trappa ner finner ni ytterligare 38 kvm utrymme som kan användas efter behov. I lokalen finns det även tillgång till fiber samt en WC som nyligen genomgått en renovering. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Lokalen är belägen på en utav Södermalms populäraste adresser, Hornsgatan. Här präglas de trevliga kvarteren utav mysiga caféer och butiker bland det vackra fastigheterna. Från bland annat Slussen, Maria Torget och Götgatan får ni kundflöde som varar hela dagen. Vackra promenadstråk på Söder Mälarstrand. Utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana precis utanför lokalen. Här får ni det bästa utav Södermalms alla världar.

###Fakta
Hyra: 36 749 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 3 943 SEK/mån exkl. moms.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Oscar Hammenstål, Mobil: +46 (0)704 35 36 45 Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: oscar@rpretail.se.

Sekundärkontakt: Pannos Vagelopoulos Mobil: +46 (0)76 899 02 99, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: pannos@rpbostad.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta