Kontor, Gustavslundsvägen 135, Alviks Strand, Bromma

  • 1 505 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 505 m²
Adress Gustavslundsvägen 135
Område Alviks Strand
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1987
Objektsnummer 41877333

Beskrivning

Nu finns chansen att skapa ett kontor i denna smarta lokal som har en blandad planlösning i två plan med interntrappa. Här ges möjligheter att arbeta ostört, ha möten eller jobba kreativt tillsammans. Ett snyggt pentry för lunch eller fika och innan för dörren möts ni av en välkomnande entré med plats för reception och sittgrupp. Som hyresgäst i Alviks Strand har du som hyresgäst möjlighet att hyra lokaler på två sätt. Ni kan ha ett flexibelt avtal med en fast månadskostnad där det mesta ingår, såsom fastighetsskatt, värme & kyla, sophantering och el. Eller så anpassar vi lokalen efter era behov och ni väljer på ett tre- till femårigt hyresavtal. Lokalen kan hyras i befintligt skick eller renoverad, förslagsvis som på bilderna. Här finns också den kringservice ni behöver, som till exempel låst cykelförråd, gemensam reception, konferensanläggning, dusch med omklädningsrum och bastu samt garage med laddningsmöjlighet.  Området Alviks Strand öppnar upp för en aktivt liv utanför kontoret. Naturen och vatten utanför dörren passar bra för en löptur eller promenad på lunchen, det är lätt att ta cykeln till jobbet, ta ett träningspass på något av gymmen, World Class och SATS ligger nära eller kanske spela tennis i Salkhallen som ligger runt knuten. Utanför dörren hittar ni även boulebana, gästhamn, badstege, restauranger och café.

Här finns verkligen möjligheter för er att skapa ett kontor med plats för både arbete och fritid. Läget är smidigt med tvärbanan alldeles intill och bara några minuter från tunnelbanan. Dessutom kan ni under sommaren ta båten till och från jobbet. Den är gratis för Vasakronans hyresgäster och färdas helt ljudlöst fram mellan Riddarholmen, Lilla Essingen, Hornsberg, Solna Strand och Alvik. I härliga Alviks Strand är ni nära både naturen och stan. Välkommen att boka visning!

Kommunikationer

Till Alviks strand finns goda kommunikationsmöjligheter. Här går tvärbana, tunnelbana, bussar och Nockebybanan. För mer information, se  sl.se . Båtpendla till jobbet! Under sommarhalvåret är pendelbåtstrafiken igång med M/S Hamnskär. Båten går mellan Riddarholmen, Lilla Essingen, Stora Essingen, Alviks Strand, Hornsbergs Strand och Solna Strand. Ett riktigt härligt sätt att börja och sluta arbetsdagen på, har du inte provat tidigare så är det väl hög tid nu. Eftersom Vasakronan gillar fossilfria transporter bjuder vi våra hyresgäster på båtkorten.

Parkering

I Alviks Strand finns gott om parkeringsplatser både för dig och dina kunder. Laddmöjligheter finns för både hyresgäster och besökare.  Under gården finns ett stort garage och nedfarten till garaget ligger mellan 141 och 145, maxhöjden är ca 2 meter.  Hyresgäster Apcoa Parking administrerar förhyrda platser i vår parkeringsanläggning i Alviks Strand. För dig som hyresgäst innebär det att: Du kontaktar Apcoa vid frågor kring förhyrda platser. Du tecknar parkeringsavtal direkt med Apcoa genom kontakt med vasakronan@apcoa.se . Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Apcoa sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Apcoas kundtjänst Du som är hyresgäst i huset är alltid välkommen att kontakta Apcoas kundtjänst och uthyrning; www.apcoa.se   Telefon: 08-556 306 70 E-post: vasakronan@apcoa.se För långtidsparkering finns Alviksgaraget som drivs av Täby Parkering och är beläget vid Alviks Strand. Läs mer på  www.tabyparkering.se Besökare Det övre garaget samt parkeringen nere vid vattnet är öppen för besökare.  Innergården Det är förbjudet att köra in eller stå parkerad med sitt fordon på innergården. 

Service

Modern konferensanläggning På Gustavslundsvägen 141 hittar du vår konferensanläggning. Här finns konferenslokaler med all utrustning du behöver för att ditt möte ska bli bra. Självklart erbjuder konferensen både god mat och kaffe samt hjälp med allt det praktiska kring själva mötet. Konferensanläggningen drivs av Coor Service Management. Dessutom har du som hyresgäst en garanterad rabatt på konferenslokaler som gäller på alla 14 konferensanläggningar i stan.  Som kund hos Vasakronan har du alltid tillgång till ett brett utbud av servicetjänster via våra samarbetspartners. För mer information och kontaktuppgifter se sidan Servicetjänster på vasakronan.se. Annan service i fastigheten I fastigheten finns bland annat; Restaurang Miami Strand Alviks Strand Café Alviks Strand Tandläkarna Restauranger och butiker i närområdet. Förutom en hel del restauranger och hälsocenter finns det även olika modebutiker och en livsmedelsbutik i närheten. Några exempel på företag som erbjuder sin service är: Handelsbanken Hotell Scandic Alvik Pressbyrån Swedbank Gustafs restaurang Sjöpaviljongen Joe and the juice Hotell I Alvik finns Scandic Hotel på Gustavslundsvägen 153. På Scandic Alvik har alla rum, från rum till superior-rum och sviter, konst och snabb Internetuppkoppling. Det finns också restaurang och bar samt relaxcenter med gym och bastu. www.scandic-hotels.se/alvik


Karta

Bilder på lokalen