Kontor, Borgarfjordsgatan 4, Kista

  • 402 m²
  • Enligt överenskommelse

Yteffektiv lokal med ett ljusinsläpp utöver det vanliga och generös takhöjd. I Kista NOD finns gemensam reception, konferens, restaurang och gym.


Lokaltyp Kontor
Total yta 402 m²
Adress Borgarfjordsgatan 4
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940657

Beskrivning

I Nod erbjuder vi nu en yteffektiv kontorslokal med fint ljusinsläpp och spännande planlösning. Lokalen som ligger i huset NOD är en av Kistas mest attraktiva platser för entreprenörskap, innovation och kreativitet. Här kan ni skapa en modern och flexibel arbetsplats som passar just er verksamhet. Nod erbjuder även receptionstjänster och full kontorsservice. Dessutom full tillgång till ett dynamiskt nätverk av entreprenörer och kreatörer.

Omgivning

Nod är en modern mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger 15 minuters promenad bort. Även tvärbanan kommer få en station i Kista fr.o.m. 2023

Planlösning

Ljus och flexibel lokal med öppen planlösning

Service

Promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett stort utbud av butiker och restauranger. I Nod finns Eatery, en uppskattad lunchrestaurang, konferensmöjligheter och en lobby som fungerar väl för spontana möten.


Karta