Butikslokal, Baltzarsgatan 32, Centrum, Malmö

  • 77 m²
  • 2022-09-30

Butikslokal på bästa cityläge i Malmö. Närhet till kommunikationer samt parkeringshus.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 77 m²
Adress Baltzarsgatan 32
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Tillträde 2022-09-30
Objektsnummer 41952044

Beskrivning

På Malmös mest centrala läge ligger denna fina, fräscha och mysiga butikslokal. Idag är det en butik som säljer fin choklad samt möjlighet till lättare servering. Lokalen passar även för liknande verksamheter som redan är verksamma på Baltzar City. Som t ex. Bitte Kai Rand, Nr 19, Irmas Hus, Per Ljung, Eton, Burberry o.s.v.

Butikslokalen är bra utformad och har bra skyltmöjlighet.  Det finns personalutrymme baktill i lokalen samt ett lastintag för varor.

Parkeringsmöjligheter finns i närheten.

Omgivning

Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns alldeles i närheten på Gustav Adolfs torg. Det tar ca 10 minuter att promenera till Malmö Centralstation. Parkeringshus ligger i närområdet.

Service

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö längs gågatan, vilket gör utbudet av restauranger, caféer, butiker och övrig service mycket stort och lättillgängligt.

Skyltläge

Ja


Karta

Bilder på lokalen