Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 238 m²

Ta hissen upp på våning 5 i Ideon Gateway - Lunds egna landmärke. Öppet kontor med stora möjligheter.


Lokaltyp Kontor
Total yta 238 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Våning 5
Objektsnummer 41939152
Bifogade filer

Beskrivning

För dig som vill bli en del av Ideons fantastiska miljö har vi nu en ledig lokal på våning 5 i Ideon Gateway - Lunds eget landmärke.

Denna lokal passar perfekt för dig som önskar sitta i ett öppet och luftigt kontor. Här finns även en avdelning med enskilda kontorsrum för den som vill sitta mer ostört. Inne i det egna kontoret finns ett praktiskt pentry och mötesrum.

Lokalen som är på 238 kvm kan hyresgästanpassas helt eller delvis innan tillträdande för att tillgodose just ditt företags behov och önskemål.

Varmt välkommen att kontakta Lovisa för visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Som hyresgäst har du möjlighet att träna på gymmet i huset, det drivs av hotellet. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Närliggande företag

Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.


Karta

Bilder på lokalen