Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 354 m²

Mycket fräsch kontorslokal med smart planlösning, fantastisk utsikt och genomgående hög standard.


Lokaltyp Kontor
Total yta 354 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41927143
Bifogade filer

Beskrivning

Unik möjlighet att flytta in i en mycket fräsch kontorslokal belägen i Ideons flaggskepp Gateway. Här möts du av hög materialstandard, härlig rymd och milsvid utsikt från våning 7. Öppet kontorslandskap som är uppdelat i två avdelningar, perfekt för företag som exempelvis arbetar i team. Kontoret erbjuder även mötesrum i olika storlekar, rymlig matplats för välbehövliga pauser samt praktiskt förvaringsutrymme. Denna lokal är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Som hyresgäst har du möjlighet att träna på gymmet i huset, det drivs av hotellet. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Närliggande företag

Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.


Karta

Bilder på lokalen