Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 98 m²

Mycket fräsch kontorslokal belägen i Ideon Gateway. Här erbjuds utsikt, öppen kontorsyta och goda grannar.


Lokaltyp Kontor
Total yta 98 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Våning 11
Objektsnummer 41920632
Bifogade filer

Beskrivning

På våning 11 i Lunds eget landmärke Ideon Gateway finns nu chansen att få sitta i en modern lokal med ypperlig utsikt. Detta är ett härligt ljust kontor för företag i framkant som söker ett kontor att trivas i. Idag består lokalen av en öppen luftig kontorsyta tillsammans med ett mötesrum som även kan användas till kontorsrum. 

Lokalen är 98 kvm inklusive del av gemensamma ytor. Pentry, konferensrum och mindre mötesrum delas med andra hyresgäster på samma våningsplan. De spontana mötena med grannarna blir utmärkta tillfällen att dela erfarenheter och kunskap med varandra.

Denna lokal måste bara upplevas på plats, kontakta oss redan idag för mer information!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Som hyresgäst har du möjlighet att träna på gymmet i huset, det drivs av hotellet. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Närliggande företag

Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.


Karta

Bilder på lokalen