Kontor, Södra Bulltoftavägen 16, Kirseberg, Malmö

  • 220–2 500 m²
  • Enligt ö.k.

Utvecklingsmöjligheter på gemytliga Kirseberg I vårt hus på Kirseberg finns det nya möjligheter för er verksamhet att växa. Ni har möjlighet att hyra 220-2 500 kvm som kan anpassas efter era önskemål. Planskissen visar möjligt utförande av lokalerna och det finns stora möjligheter att sätta sin prägel på lokalen....


Lokaltyp Kontor
Total yta 220–2 500 m²
Adress Södra Bulltoftavägen 16
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41947078

Beskrivning

Utvecklingsmöjligheter på gemytliga Kirseberg
I vårt hus på Kirseberg finns det nya möjligheter för er verksamhet att växa. Ni har möjlighet att hyra 220-2 500 kvm som kan anpassas efter era önskemål.
Planskissen visar möjligt utförande av lokalerna och det finns stora möjligheter att sätta sin prägel på lokalen.


Fastighet
På Bulltoftavägen ligger den här fastigheten som är en blandfastighet. Här finns stora ytor med möjlighet för nästa hyresgäst att vara med och forma en ombyggnation från grunden. Till fastigheten hör en atriumgård som också kan utvecklas och ingå i ett nytt koncept.

Övrigt
Adress: Södra Bulltoftavägen 16
Yta lokal: 223 - 2 500 kvm
Våning: 1-2
Hiss: Finns
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Kirseberg
Byggnadsår: 1968
Avstånd Malmö C: 2 500 meter
Parkering: Hyra i garage eller markplan
Skyltmöjligheter: Ja

Kommunikation & service
På några minuters promenadavstånd ligger stationen Östervärn som tar dig snabbt till Malmö Central eller i riktning mot Hyllie. Värnhemstorget ligger även det i närheten och där går ett stort antal stads- och länsbussar. Som bilpendlare kommer du i princip direkt ut på motorvägen och Ringvägen.

Service och butiker finns både på Kirsebergstorget och runt Värnhemstorget. Runt Värnhem finns gott om lunchrestauranger och caféer.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen