Kontor, Ullevigatan 19, Heden, Göteborg

  • 125 m²
  • Januari 2024

Ullevi Park, som stod inflyttningsklar våren 2012, är av mycket god teknisk standard. Fastigheten utgörs av två sammanbyggda huskroppar, varav den ena delen består av hela 16 våningsplan, den andra och lägre huskroppen uppgår till 8 våningsplan. På varje huskropp finns en gemensam takterrass för våra hyresgäster, vilka kan bokas vid diverse evenemang och sammankomster. Terrasserna bjuder på hänförande vyer över staden. I skrivande stund genomför vi ett projekt med fokus på en förbättrad och m...


Lokaltyper Kontor / Restaurang
Total yta 125 m²
Adress Ullevigatan 19
Område Heden
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2012
Hiss Ja
Våning 10/16
Tillträde Januari 2024
Objektsnummer 41968950

Beskrivning

Mitt i allt och där det händer!

Längs Göteborgs populära Evenemangsstråk – med både Gamla och Nya Ullevi som grannar – finns fastigheten som vi kallar Ullevi Park. Det centrala läget möjliggör tillgång till stora delar av Göteborgs stadskärna inom bekvämt gångavstånd. Läget erbjuder mycket goda kommunikationer, via flertalet buss- och spårvagnslinjer som stannar alldeles utanför. Ullevi Park är även belägen en station från knutpunkten Korsvägen och enbart ett par minuters promenad bort, finns Göteborgs Centralstation. Inom områdets direkta närmiljö finns ett gediget utbud av erkända restauranger, hotell och barer. Här finns något för alla, vilket gör det lätt att trivas tillsammans.

Kommunikationer

Det goda läget innebär en direkt närhet till flera av de stora trafiklederna och inom fastighetens källarplan finns garageplatser för bilburna resenärer. Utanför entrén till fastigheten finns betalparkering för besökare. På den utvändiga parkeringen finns även Volvo Mobility som erbjuder biluthyrning.

Husets strategiska position möjliggör smidig access oavsett val av transportsätt. Spårvagnar och bussar stannar alldeles utanför. Fastigheten finns belägen endast en hållplats från Göteborgs Centralstation och en hållplats från Korsvägen. Cykeln parkeras alldeles utanför eller inom husets separata cykelförråd, här finns även tillgång till omklädningsrum med dusch.

Planlösning

Ullevi Park är en känd profilfastighet i staden med en genomgående hög standard. Här erbjuder vi flexibla, anpassningsbara och öppna kontorsytor som iordningställs efter era behov.

Med ett högt och tilltalande läge i huset, finner vi denna trivsamma och yteffektiva lokal. Stora fönsterpartier släpper in ljuset och bjuder på fina vyer över området och hustaken. Nuvarande layout innebär en öppen kontorslösning med tillgång till tre mötesrum, pentry och rwc. Samtliga ytskikt har en neutral och stilfull känsla och standarden är god. Varmt välkommen på visning!

Service

Inom områdets direkta närmiljö finns tillgång till ett gediget utbud av erkända restauranger, hotell samt annan tänkbar service.

Inom entréplanet finns heltäckande servicebutik med tillgång till pakethantering via Instabox. Hela entrén till fastigheten genomgår i skrivande stund omfattande renoveringsinsatser. En ny servicepartner är tecknad och inom kort kommer service i form av gemensam reception, loungeytor, konferensavdelning med mera, att finnas tillgängligt för våra hyresgäster. Under våren 2024 öppnar även ny restaurang inom fastigheten.

Skyltläge

Ullevi Park stoltserar med 16 våningar spännande arkitektur och sträcker sig mot skyn vid Nya Ullevi, alldeles intill Göteborgs populära Evenemangsstråk. Oslagbart skyltläge, här syns och trivs vi.

Övrigt

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (varm)
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Terrass

BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

MILJÖCERTIFIERING: GreenBuilding
GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.


Karta

Bilder på lokalen