Kontor, Strandbadsvägen 13, Södra, Helsingborg

  • 555 m²

Stor kontorslokal med möjlighet att anpassa efter just er verksamhets behov.


Lokaltyp Kontor
Total yta 555 m²
Adress Strandbadsvägen 13
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41950379

Beskrivning

Välkomna till möjligheternas kontorslokal i södra Helsingborg. Här hamnar ni på ett strategiskt bra läge med närhet till motorvägen och centrala Helsingborg.

Flexibel kontorslokal med gott om ljusinsläpp från två väderstreck

Här finns en fantastik möjlighet att skapa en arbetsplats utifrån era verksamhetsbehov. Vi föreslår en planlösning där ni kommer in i ett loungeområde som leder er vidare till ett öppet kontorslandskap. I mitten av lokalen kan man placera ett kök med tillhörande matplats för social samvaro. Här finns även goda möjligheter att bygga till flertalet konferens- och mötesrum. Se planritning för att ta del av vårt förslag med självklart hjälper vi gärna till att anpassa efter era önskemål.

Goda parkeringsmöjligheter precis utanför entrén

Välkomna att kontakta oss för visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till fastigheten både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast 2 kilometer längs Hästhagsvägen innan du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station på gångavstånd, från Ramlösa Station tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C, åker du söderut med tåget tar det 27 minuter till Lund . Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Öresundsgatan som trafikeras upp till tio gånger i timmen av linje 1 och 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Hamncity från bland annat centrum, Eskilsminne och Råå.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym både inne och ute i Talldungen. Det finns även ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändskt på Phuun Thai till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I den grannfastigheten finns Thores bageri med frukostbullar och fikabröd, det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Helsingborg centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ca tre kilometer bort. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk och Dollarstore. På Råå center som ligger ca 2 km bort finns Ica Maxi, Systembolaget och Arken Zoo. På en närliggande parkering finns det 10 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen