Lagerlokal, Solbräcke, Kungälv, Kareby

  • 6 000–10 000 m²

Välkommen till Solbräcke i Kungälv! Vi är glada att kunna erbjuda er en unik möjlighet inom nyproduktion där vi kan skapa anpassade lokaler efter


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 6 000–10 000 m²
Adress Solbräcke
Område Kungälv
Kommun Kungälvs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41925203

Beskrivning

Välkommen till Solbräcke i Kungälv!

Vi är glada att kunna erbjuda er en unik möjlighet inom nyproduktion där vi kan skapa anpassade lokaler efter era specifika behov. Oavsett om ni behöver lagerutrymme, industriella faciliteter eller verksamhetslokaler, finns det stora möjligheter att skapa den perfekta lösningen för er.

Fastigheterna kommer vara delbara och kan anpassas för att rymma byggnader från 2000 kvm upp till imponerande 25000 kvm. Det ger er flexibilitet och utrymme att växa och utveckla er verksamhet på ett sätt som passar just er.

Med sitt utmärkta skyltläge mot E6:an får ni en enastående exponering och synlighet för er verksamhet. Detta ger er möjligheten att nå ut till en stor publik och skapa en stark närvaro i området. Området kännetecknas av sin expansiva natur och erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Det ger er enkel tillgång till viktiga transportleder och infrastruktur, vilket underlättar er verksamhets logistik och distribution.

Vi är engagerade i att skapa den perfekta lösningen för er och er verksamhet. Kontakta oss för mer information och för att diskutera era specifika behov. Det är en spännande tid för er att vara en del av detta expansiva område och vi ser fram emot att få vara en del av er framgångssaga.

Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på 031-3504900 eller hej@loqalo.se!


Karta

Bilder på lokalen