Butikslokal, Slakthusgatan 20, Slakthusområdet, Johanneshov

  • 772 m²

Fin butikslokal i Slaktusområdet


Lokaltyper Butikslokal / Lagerlokal
Total yta 772 m²
Adress Slakthusgatan 20
Område Slakthusområdet
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943972
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna fina butikslokal i Slakthusområdet.

Planlösningen består av stora öppna ytor, sex rumsindelade kontor och ett större förråd med goda förvaringsmöjligheter.
Här finns möjligheten att nyttja en del av lokalen till showroom. Kontoren har genomgående glaspartier vilket släpper igenom ett bra ljusflöde in mot lokalen. Ytskikten i lokalen är genomgående fina och ger en trivsam känsla.

Det finns till denna butik ett separat lager om 264 kvm att hyra om så önskas.

Omgivning

Slakthusområdets strategiska läge ger närhet till det mesta. Endast ett par minuters promenad bort ligger köpcentret Globen Shopping, där all tänkbar service såsom restauranger, butiker och närservice finns vilket gör lunchärendena snabbt avhandlade.
Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en modern idrotts- och evenemangsarena alldeles i närheten av Slakthusområdet. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra.

Slakthusområdet är också ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Här pågår ett detaljplanearbete som syftar till att utveckla en levande stadsdel där bostäder, handel, kultur och företagande samexisterar. Områdets tradition ska bevaras genom att de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna ska bibehållas och stå sida vid sida med den nya arkitekturen. Historien tas också tillvara genom att många av de publika verksamheterna kommer vara kopplade till bland annat mat, dryck och evenemang.

Castellum äger i dagsläget fyra fastigheter i området och vårt mål är att utveckla vårt bestånd och addera fler attraktiva och moderna arbetsplatser i takt med att området utvecklas, men vi vill också lyfta fram byggnadernas kulturella och arkitektoniska värden.
I och med utvecklingen av Slakthusområdet så planeras även tunnelbanans gröna linje att dras om och få en ny station inne i Slakthusområdet. Castellums byggnader hamnar precis vid den nya centrala stationen - precis där ditt företag också vill vara.

Kommunikationer

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer finns inom gångavstånd. Det är Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till Slakthusområdet.

För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till de stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare.

Övrigt

Fastigheten är en industrifastighet ritad av den välrenommerade arkitekten Ralph Erskine. Sen 1950-talet belägen i Slakthusområdet med över 100-åriga anor och som nu är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden. Fastigheten är oklassad med en gedigen bakgrund.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen