Kontor, Reveljgränd 8, Företagsstaden I11, Växjö

  • 53 m²

Trevlig lokal med praktisk planlösning


Lokaltyp Kontor
Total yta 53 m²
Adress Reveljgränd 8
Område Företagsstaden I11
Kommun Växjö kommun
Byggår 1917
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41943999
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen ligger mitt i hjärtat av Företagsstaden I11 vilket genomsyrar den härliga atmosfären i lokalen där det robusta och unika möter det ljusa och fräscha.

Lokalen är anpassad för det lilla företaget. Belägen i markplan med privat entré. Perfekt för praktisk verksamhet där man är i behov av tillgänglighet och att smidigt kunna ta sig in och ut.

Lokalen består av en rymlig entré med HWC, tre rum och ett praktiskt pentry med diskmaskin.

Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Omgivning

Företagsstaden I11 är belägen i ett av Växjös mest expansiva områden i västra delen av stadskärnan. Här ryms ett 90-tal företag inom varierande branscher och här finns ca 1200 anställda. Med sin lättillgänglighet och alla bekvämligheter man kan önska sig blir det ett attraktivt område både för den lilla och stora verksamheten.

Företagsstaden är Växjös gamla regementsområde som idag erbjuder totalrenoverade och moderna lokaler samtidigt som man bevarat den karaktäristiska charmen och dess vackra byggnader på ett smakfullt sätt.

Företagsstaden ligger med endast 1,5 km in till centrum med täta bussförbindelser och cykelvägar precis utanför området.
Naturreservatet Bokhultet som ligger i direkt anslutning till området gör att det blir smidigt att ta sig ut på en avkopplande promenad eller löparrunda.

Planlösning

Lokalen erbjuder två rymliga kontor, samt ett mindre kök/pentry. Större toalett med möjlighet att installera tvättmaskin.

Parkering

Det finns ca 800 parkeringsplatser och en mängd laddplatser varav ett antal drivs av vår egna solcellsanläggning. Man tar sig enkelt ut på det stora utfartslederna och till Småland Airport.

Service

Granne till Företagsstaden I11 är Handelsplats I11 med flertalet butiker och serviceinrättningar samt Arenastaden där 15 olika sporter samsas i flera olika arenor. Flertalet restauranger, gym, mataffär, apotek, optiker och frisör är en del av utbudet i direkt närhet.

Som hyresgäst hos Castellum har du också fri tillgång till WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor samt våra fordonspooler, i form av elbilar och elcyklar som kan nyttjas såväl i tjänsten som privat. Dessutom erbjuds fri tillgång till dusch, omklädning och bastu på Idrottskliniken. Det finns även två låsta cykelgarage på området där man säkert kan låsa in sin cykel under dagen.


Karta

Bilder på lokalen