Lagerlokal, Mobilgatan 8, Vellinge

  • 115 m²
  • Enligt överenskommelse

Rymlig lagerlokal med kontorsutrymme i attraktiva Vellinge – nära Malmö


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 115 m²
Adress Mobilgatan 8
Område Vellinge
Kommun Vellinge kommun
Byggår 2012
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41975101

Beskrivning

Välkommen till denna nybyggda och fräscha lagerlokal med en rymlig markport för enkel tillgång. Med en separat kontorsdel på ovanvåningen, komplett med eget WC och fräscht pentry, erbjuder denna lokal både komfort och funktionalitet.

Dessutom inkluderar den två praktiska parkeringsplatser och är belägen i ett säkert inhägnat område. Perfekt för att driva din verksamhet effektivt och säkert – här är din nästa affärsplats!

Kommunikationer

Med ca 5-10 minuters gångpromenad når du två busshållplatser där busslinje 150 stannar

Planlösning

På övervåningen presenteras en öppen planlösning med kontorsutrymme, komplett med ett mindre samtalsrum samt fräsch och nyrenoverad pentry och toalett. På bottenvåningen utgör lagerdelen en generös och öppen yta för flexibel användning.

Parkering

Ja

Service

Med ca 5 minuters promenad når du bland annat Bases Restaurang

Vägbeskrivning

Lokalen nås via E6 och E22

Skyltläge

Bra

Närliggande företag

Finns flera stora företag i närheten, så som Pool Store Malmö, MT Auto AB och flera industriella företag samt bilföretag

Övrigt

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.


Karta

Bilder på lokalen