Kontor, Marieholmsgatan 64, Gamlestaden, Göteborg

  • 480 m²

Luftiga kontor med hög takhöjd!


Lokaltyper Kontor / Utbildningslokal
Total yta 480 m²
Adress Marieholmsgatan 64
Område Gamlestaden
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 3
Objektsnummer 41952463

Beskrivning

Luftiga kontor med hög takhöjd!
Detta kontorshus byggdes med ovanligt hög kvalitet. Man prioriterade bra takhöjder, mycket naturligt ljus och de stora ljusgårdarna som de flesta av våra kontorslokalerna har access till. Här kan ni samlas, mötas och få igång de processer ni behöver för att ta nästa steg i ert bolag.

Lokalerna är idag ljusa och med en blandning av öppet och rum, men vi kan anpassa dem efter era önskemål.

I övrigt är det gott om parkeringsplatser tack vare vårt stora parkeringshus, vilket era besökare till ert bolag kommer att uppskatta. Ett starkt läge med lätt access till de stora lederna och nya Marieholmstunneln. och missa inte vårt erbjudande om padel i vår egna hall som ligger i fastigheten.

Välkomna!

Omgivning

Läget är mycket bra för den som vill ha en enkel access till sitt kontor! Och har ni kunder ni besöker runt omkring i Göteborg är detta läget perfekt. Vad sägs om granne med nya Marieholmstunneln och Röde Orm. Ni har därmed direkt access till E20, E6 och E45:an.

Sen är det promenadavstånd till Gamlestans Torg, där det finns all möjlig service som gym, restauranger etc och där också tågen och spårvagnen stannar till.

Direkt utanför fastigheten har ni en busshållplats för dom som vill åka kommunalt. Och för er som tar bilen så har vi ett stort parkeringshus med många lediga platser just nu för våra hyresgäster och deras besökande kunder.

Välkomna!


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen