Kontor, Malmskillnadsgatan 40A, City, Stockholm

  • 225 m²
  • 20240601


Lokaltyp Kontor
Total yta 225 m²
Adress Malmskillnadsgatan 40A
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1963
Renoveringsår 2021
Tillträde 20240601
Objektsnummer 41952006

Beskrivning

I vårt största stadsutvecklingsprojekt någonsin har vi inte sparat på krutet. Vi har moderniserat, byggt om och byggt nytt i Stockholms absoluta mitt. Vi kallar det för Sergelstan och har utvecklat platsen för folkliv, all tid.
Vi tänker inte bara nytt kring Sergelstan, vi tänker också nytt kring er. Därför har vi skapat alla möjliga sorters kontor och kontorsplatser för att möta de många olika behov vi ser i dag hos företag och verksamheter. Ta chansen och knip ett av fem Smart & klart-kontor i huset på Malmskillnadsgatan och bli den första hyresgästen. Smart & klart innebär ett fullt utrustat kontor, färdigt att användas från dag ett där ingenting har lämnats åt slumpen. En välsmord kontorsmaskin, men med massa hjärta. Enklare än så kan det inte bli. Därför har vi också gjort det enkelt att flytta in och ut. Med en månads uppsägningstid har ni fullständig flexibilitet och är inte inlåsta i krångliga, svårlästa avtal.  Läs mer om Smart & klart Malmskillnadsgatan  Malmskillnadsgatan kommer att upplevas på ett helt nytt sätt. Vi knyter samman Sveavägen och Malmskillnadsgatan via vår soltrappa och gör plats för ett stort utbud av restauranger, kaféer och andra inspirerande mötesplatser i gatuplanet.
Ovanför har vi skapat toppmoderna kontor för alla typer av företag och verksamheter. Vi kan erbjuda allt från skräddarsytt, inflyttningsklart, Smart & klart eller enstaka arbetsplatser i vår working Arena. Takterrass för fika, möten eller lunch. Eller varför inte avsluta kvällen på takbaren, högt ovan stadens brus med fantastisk utsikt över Stockholm. 

Kommunikationer

Sergelhusen ligger mitt i city, med bara några minuters promenad till Stockholms Centralstation, som erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlanda Express m.m. Flera SL-busslinjer har också hållplatser i nära anslutning till kvarteret. Några användbara länkar: Lokal kollektivtrafik (SL) Fjärr- och regionaltåg (SJ)  Arlanda Express Flygbussarna 

Parkering

Det finns ett mindre antal besöks-/avgiftsplatser i garaget samt 3 poolbilsplatser där ni via Volvo On Demand kan boka poolbil (infart via Sveavägen 10). Detta "garage" är framförallt en logistikhubb med mycket lastbilstransporter och det finns inga garageplatser för uthyrning. Parkeringsmöjligheter finns i något av de närliggande garagen, till exempel P-hus KlaraZenit, Hötorgsgaraget, Parkaden, Konserthuset och P-hus Gallerian.

Service

Sergelhusens svårslagna läge mitt i Stockholms city erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biografer, service m.m. Här finns restauranger för både snabbluncher och representationsmiddagar. Du behöver inte ens lämna fastigheten för att kunna äta frukost, lunch eller middag på mysiga Jacqueline’s . I huset finns också den härliga takrestaurangen Spesso , som har entré från Malmskillnadsgatan 38. På angränsande Hamngatan och i Gallerian finns också ett stort urval av restauranger.  I området finns gott om konferens- och eventmöjligheter. På plats i Sergelhusen hittar du det spännande event- och möteskonceptet Sergel Hub . I närområdet ligger också bland annat Hamburger Börs, Operakällaren, Bank Hotel och Berns Hotel.  När det gäller shopping finns förstås det mesta, inte minst i gallerior och varuhus strax utanför dörren. Ett stenkast bort ligger exempelvis NK, Gallerian, Åhléns och MOOD.


Karta

Bilder på lokalen