Kontor, Limhamnsgårdens allé 37, Limhamn, Malmö

  • 150 m²

Rumsindelat kontor på Limhamn


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Limhamnsgårdens allé 37
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Våning 2
Objektsnummer 41845511
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ljus trevlig kontorslokal i Annetorps företagsby. Nuvarande planlösning utgörs av en centralt placerad stor öppen yta med pentry, samt 5 enskilda kontorsrum varav ett är något större och lämpligt som mötesrum. Lokalen är belägen på andra våningen. Hiss finns.

Parkering finns i anslutning till fastigheten. Bussförbindelse finns på Annetorpsleden och tågförbindelse utgår från Hyllie.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.Bilder på lokalen