Kontor, Limhamnsgårdens allé 37, Limhamn, Malmö

  • 150 m²

Ljust modernt kontor med 5 rum samt en stor öppen yta.


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Limhamnsgårdens allé 37
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41845511

Beskrivning

Sällan blir ytor av denna storlek tillgängliga hos oss, så passa på att säkra ditt kontor på Limhamnsgårdens Alle 37 nu.

På andra våningen erbjuder vi en välkomnande arbetsplats med fyra mötesrum, ett komplett öppet pentry och ett rymligt konferensrum. 

Upptäck även fördelarna med närheten till Limhamns centrum, där du enkelt kan avnjuta en härlig lunch eller hämta färska frukostbullar från det lokala konditoriet till fredagsmötet. Dessa bekvämligheter inom gångavstånd bidrar till att skapa en trivsam och effektiv arbetsplats.

Och det blir bättre! Parkera smidigt med tillgängliga parkeringsplatser rakt utanför som är gratis för våra hyresgäster. För den som behöver, finns även laddningsmöjligheter precis intill. Bussförbindelse finns på Annetorpsleden och tågförbindelse utgår från Hyllie för den som önskar kollektivtrafik. 

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen