Kontor, Lilla Brogatan 19-21, Centrum, Borås

  • 11–26 m²

Kontorshotell mitt i City!


Lokaltyp Kontor
Total yta 11–26 m²
Adress Lilla Brogatan 19-21
Område Centrum
Kommun Borås kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41943741

Beskrivning

Trevligt kontorshotell mitt i City med tillgång till gemensam takterrass. Knyt kontakter och skapa affärsmöjligheter med dina nya grannar. Välj mellan kontorsrum i storleken 11-26 kvm, kan hyras möblerade eller omöblerade. Tillgång till konferensrum, gemensamhetsytor och pentry.
Från entré på Lilla Brogatan tar man sig smidigt in i lokalen med hiss till plan 3.

Ring Marcus Boström som gärna visar er runt och berättar mer.
Tel. 070-683 69 79 alt info@lillabrogatan.com

Omgivning

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum.
Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken.
Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap.
Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Kommunikationer

Nära promenadavstånd till både buss-och tågkommunikation. Resecentrum liksom Södra Torget ligger inom nära räckhåll.
Tät buss- och tågförbindelse till Göteborg med en ungefärlig transporttid på 45-50 minuter.

Parkering

Besöksparkering finns t ex på Midas-terrassen och i Midas-garaget som är utrustade parkeringsplatser med laddstationer för elbilar.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått.
Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.
Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Övrigt

Fastigheten är belägen i de mest attraktiva stråken av Borås centrum, vid Stora Torget.
Byggnade är en butiks- och kontorsbyggnadson innehar butikslokaler på 2 plan och i övrigt kontorslokaler.
Med dess centrala läge har vi direkt närhet till all tänkbar service så som bank, apotek, servicebutiker,klädbutiker, tandläkare och läkarmottagning.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen