Lagerlokal, Landerigränden 2B, Råbyholm, Lund

  • 547 m²

547 kvadratmeter i två plan på strategiskt läge i Södra Lund finns nu till uthyrning!


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 547 m²
Adress Landerigränden 2B
Område Råbyholm
Kommun Lunds kommun
Byggår 1984
Hiss Ja
Objektsnummer 41943758

Beskrivning

Ett stenkast från E22an och granne med Tetra Pak finns nu detta kontor i två plan om cirka 547 kvadratmeter. Lokalen har en centrerad, öppen yta med fint ljusinsläpp från taket. Kring den öppna ytan finns kontorsrum i varierande storlek i båda plan. Fastighetens konstruktion gör det även möjligt att ha en helt öppen yta i bottenplan.

Omgivning

Detta industri - och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Möjlighet till gröna hyresavtal finns.

Kommunikationer

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter både för anställda och besökare.

Service

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.


Karta

Bilder på lokalen