Kontor, Krossverksgatan 7 E, Limhamn, Malmö

  • 291 m²
  • Enligt överenskommelse

Ljus och fräsch kontors- och lagerlokal. Utmärkt läge med gångavstånd till Limhamns centrum samtidigt som Öresundsbron och ringlederna nås på ca 5 min


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 291 m²
Adress Krossverksgatan 7 E
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41974647
Bifogade filer

Beskrivning

Ljus kontorslokal med tillhörande lager på utmärkt läge med gångavstånd till Limhamns Centrum samtidigt som Öresundsbron, Hyllie Station och ringlederna nås på mindre än 5 min med bil. Kontoret har utöver de två kontorsrummen även ett mötesrum, ett pentry med plats för matbord, tre WC samt ett duschrum. Lastport finns till lagret.

Omgivning

Limhamn är en stadsdel i sydvästra Malmö och samtidigt en stad i staden med egen stadskärna. Stadsdelen är expansiv, och nya bostadsområden växer fram bland annat i hamnområdet samt norr om naturreservatet Limhamns kalkbrott. Invid Annetorpsleden innehåller utöver småindustrier och företagsetableringar även en bemannad bensinstation med tillhörande butik, en större livsmedelsbutik, skolor, gym, ishall samt grönområden. Inom några minuters bilväg nås anslutningsvägar till Malmös ringvägar, motorväg, Öresundsbron och Kastrup, samt Hyllie station. I området finns goda bussförbindelser.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen invid Annetorpsleden, med närhet till ringvägarna. Här tar du dig på ca 10 min med bil till Malmö centrum. Du når från ringvägen också Öresundsbron som tar dig vidare mot Danmark. Bussförbindelse finns till Hyllie station där du enkel tar tåg till Malmö centrum eller mot Köpenhamn/Kastrup.

Planlösning

till största del öppet kontorslandskap med tillhörande lagerdel

Parkering

Fria parkeringsplatser inom fastigheten.

Service

Lunchrestaurang finns i närheten. Limhamns centrum med all service ligger inom gångavstånd.


Karta

Bilder på lokalen