Kontor, Kapplöpningsgatan 6, Södra, Helsingborg

  • 555–1 195 m²

Kontor, stor och rymlig lokal med ljusa rum i södra Helsingborg. Anpassningsbar och möjligheter att skapa något eget. Lokalen fungerar bra till utbildning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 555–1 195 m²
Adress Kapplöpningsgatan 6
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41942460

Beskrivning

Välkommen till en trevlig och rymlig lokal med goda möjligheter att skapa något eget. Här hamnar ni på ett läge med bra service i närheten och Ramlösa station bara en promenad bort.

Spendera arbetsdagen med utsikt över takåsarna

Innanför entrén finns ett utrymme där ni kan välja att placera reception och loungeområde. Den L-formade lokalen erbjuder genomgående ljusinsläpp under arbetsdagen. Här kan ni skapa öppna kontorslandskap, kontorsrum samt flera mötes- och konferensrum. Det moderna köket, med tillhörande matplats, bjuder in till trevliga fikastunder. Se planritningen för att ta del av vårt förslag men självklart hjälper vi gärna till att anpassa efter ert verksamhetsbehov!

Utanför entrén finns goda parkeringsmöjligheter

Det finns möjlighet att dela av lokalen i två mindre kontor. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Närhet till Ramlösa station och stadskärnans bussar, samt påfart till E4:an och E6:an.

Service

Ligger intill köpcentra med livsmedel och detaljhandel. Cirka 2 km till Helsingborgs centrum.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen