Butikslokal, Köpmangatan 8, Västerås centrum, Västerås

  • 203 m²

Trevlig butikslokal mitt i centrala Västerås


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 203 m²
Adress Köpmangatan 8
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41964049
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Köpmangatan 8. Här finns en ledig butikslokal intill ett varierande utbud av butiker, restauranger och caféer. Lokalen fungerar både för butiksverksamhet eller annat serviceföretag.

Lokalen har stora fönster ut mot gatan som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Med en högre takhöjd i den främre delen av lokalen får man en öppen och härlig känsla. Lokalen har en unik tegelvägg som delvis skärmar av lokalen. Några trappsteg upp och du kommer till den större delen av lokalen som välkomnar till en varm och lugn miljö. Om lokalen är av intresse så önskar vi att en företagspresentation eller affärspresentation finns klar och kan skickas till oss.

Bilderna är en illustration och visar på förslag till möblering av lokalen.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Parkering

Goda möjligheter till garageplatser i nära anslutning till fastigheten.


Karta

Bilder på lokalen