Lagerlokal, Honnörsgatan 4, Företagsstaden I11, Växjö

  • 2–100 m²
  • 2019-01-01

Fräscha förråd/lagerytor i olika storlekar


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2–100 m²
Adress Honnörsgatan 4
Område Företagsstaden I11
Kommun Växjö kommun
Byggår 1917
Hiss Nej
Tillträde 2019-01-01
Objektsnummer 41943833

Beskrivning

På I11 har vi lager och förvaringsmöjligheter i olika storlekar för olika behov.

Hyra 800 kr ex moms/kvm/år.

För mer information v.g maila.

Omgivning

Företagsstaden I11 är belägen i ett av Växjös mest expansiva områden i västra delen av stadskärnan. Här ryms ett 90-tal företag inom varierande branscher och här finns ca 1200 anställda. Med sin lättillgänglighet och alla bekvämligheter man kan önska sig blir det ett attraktivt område både för den lilla och stora verksamheten.

Företagsstaden är Växjös gamla regementsområde som idag erbjuder totalrenoverade och moderna lokaler samtidigt som man bevarat den karaktäristiska charmen och dess vackra byggnader på ett smakfullt sätt.

Företagsstaden ligger med endast 1,5 km in till centrum med täta bussförbindelser och cykelvägar precis utanför området.
Naturreservatet Bokhultet som ligger i direkt anslutning till området gör att det blir smidigt att ta sig ut på en avkopplande promenad eller löparrunda.

Parkering

Det finns ca 800 parkeringsplatser och en mängd laddplatser varav ett antal drivs av vår egna solcellsanläggning. Man tar sig enkelt ut på det stora utfartslederna och till Småland Airport.

Service

Granne till Företagsstaden I11 är Handelsplats I11 med flertalet butiker och serviceinrättningar samt Arenastaden där 15 olika sporter samsas i flera olika arenor. Flertalet restauranger, gym, mataffär, apotek, optiker och frisör är en del av utbudet i direkt närhet.

Som hyresgäst hos Castellum har du också fri tillgång till WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor samt våra fordonspooler, i form av elbilar och elcyklar som kan nyttjas såväl i tjänsten som privat. Dessutom erbjuds fri tillgång till dusch, omklädning och bastu på Idrottskliniken. Det finns även två låsta cykelgarage på området där man säkert kan låsa in sin cykel under dagen.


Karta
Visa på kartan: