Lagerlokal, Honnörsgatan 4, Företagsstaden I11, Växjö

  • 2–100 m²
  • 2019-01-01

Fräscha förråd/lagerytor i olika storlekar


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2–100 m²
Adress Honnörsgatan 4
Område Företagsstaden I11
Kommun Växjö kommun
Hiss Nej
Tillträde 2019-01-01
Objektsnummer 41943833

Beskrivning

På I11 har vi lager och förvaringsmöjligheter i olika storlekar för olika behov.

Hyra 800 kr ex moms/kvm/år.

För mer information v.g maila.

Omgivning

Företagsstaden I11 är belägen i ett av Växjös mest expansiva områden i västra delen av stadskärnan. Här ryms ett 90-tal företag inom varierande branscher och här finns ca 1200 anställda. Med sin lättillgänglighet och alla bekvämligheter man kan önska sig blir det ett attraktivt område både för den lilla och stora verksamheten.
Företagsstaden är Växjös gamla regementsområde som idag erbjuder totalrenoverade och moderna lokaler samtidigt som man bevarat den karaktäristiska charmen och dess vackra byggnader på ett smakfullt sätt. Som hyresgäst hos Castellum har du också fri tillgång till WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor.
Företagsstaden ligger med endast 1,5 km in till centrum med täta bussförbindelser och cykelvägar precis utanför området. Det finns ca 600 fria parkeringsplatser och man tar sig enkelt ut på det stora utfartslederna och till Småland Airport. Naturreservatet Bokhultet som ligger i direkt anslutning till området gör att det blir smidigt att ta sig ut på en avkopplande promenad eller löparrunda. Granne till Företagsstaden I11 är Handelsplats I11 med flertalet butiker och serviceinrättningar samt Arenastaden där 15 olika sporter samsas i flera olika arenor.


Karta