Butikslokal, Handenterminalen 4, Handen

  • 151 m²

Är du caféägare eller florist?


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 151 m²
Adress Handenterminalen 4
Kommun Haninge kommun
Byggår 1979
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Våning 10 av 11
Objektsnummer 41953946

Beskrivning

Välkommen till nya Haninge Central!

Nu utvecklar vi Haninge Central för framtiden. Som en självklar kommunikationsnod där Pendeltåg och bussar sammanstrålar möts mängder av människor. Vi har bestämt oss för att Haninge Central ska vara en trygg och självklar mötesplats för många människor. Vi har en ledig lokal på 142 kvm där vi söker en caféägare eller florist som vill vara med i utvecklingen. Fastigheten ligger mitt emellan pendeltåget och nya Haningeterrassen med över 15 000 passerande per dygn.

Omgivning

FÖRETAG I NÄRHETEN: Nordea, Pressbyrån, Noprdic Wellness m.fl.
PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Parkeringsplats finns att hyra i garage.
NÄRSERVICE: I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.
SKYLTLÄGE: Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Kommunikationer

Haninge Central erbjuder ett svårslaget läge, med pendeltågstation (pendeltåget till Stockholm Central tar 24 minuter) i huset och busstation mitt emot. Dessutom är det lätt att ta sig hit med både bil och cykel. Det finns också gott om parkeringsplatser att hyra i närområdet.

Planlösning

Flexibel planlösning, anpassas efter era behov och önskemål.


Karta


Bilder på lokalen