Kontor, Hästhagsvägen 1, Södra, Helsingborg

  • 240 m²

En ljus lokal full av möjligheter. Passar som kontor med kontorslandskap och enskilda rum, konferensrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Hästhagsvägen 1
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41929854

Beskrivning

I de södra delarna av Helsingborg inte långt från Ramlösa Station finns nu möjlighet att hyra denna  lokal om 240 kvm.

Ljust kontor med goda pendlingsmöjligheter

Kontoret finns på våning två och har härligt ljusinsläpp med fin parkett vilket ger en trivsam arbetsmiljö. I lokalen finns en större öppen yta för exempelvis kontorslandskap, enskilda kontor, konferensrum samt trevligt pentry med matplats.  

Lokalen har komfortkyla vilket bidrar till ett behagligt arbetsklimat.

Önskas större yta finns möjlighet att hyra hela våningsplanet och då komplettera med intilligande kontorslokal om 236 kvm. Se ritningar för att ta del av båda kontorens planlösning.

Vid fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser in till centrum och en bit bort i området finns även Ramlösa station där tågen går med jämna mellanrum till alla närliggande städer. Närhet till E4:an och E6:an.

Service

Inom promenadavstånd finns de ett flertal grönområden, gym, matvarubutiker, affärer och restauranger. Här finner ni mat från alla världenshörn, allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändsk mat på Phuun Thai till svensk husmanskost på restaurang Koppargrytan. Planteringen ligger intill hamnområdet i södra Helsingborg och är knappt 2 kilometer från centrala Helsingborg. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk samt Dollarstore.


Karta

Bilder på lokalen