Kontor, Frösundaleden 2B, Solna

  • 750 m²

Modernt kontor med ett härligt ljusinsläpp och ett utmärkt skyltläge mot E4:an


Lokaltyp Kontor
Total yta 750 m²
Adress Frösundaleden 2B
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 2009
Hiss Nej
Våning 6
Objektsnummer 41945927

Beskrivning

Modernt kontor nära City och ett utmärkt skyltläge mot E4:an där ca 250 000 fordon passerar fastigheten.

De stora fönsterna ger ett behagligt ljusinsläpp och skapar tillsammans med de ljusa ytskikten en trevlig arbetsmiljö. Den generösa takhöjden och de öppna ytorna ger lokalen en härlig rymd.

Interiöra bilder är E-stylade (digitalt möblerade) för att ge en vision hur lokalen kan nyttjas.

Fastigheten har en fin och välkomnande entré som tar emot er och era besökare. Intill entrén finns lunchrestaurangen Haga, som företaget Sabis driver och som varje dag serverar en härlig lunchbuffé och á la carte med mat lagad från grunden. Sabis kan även hjälpa er med ett helt serviceutbud i fastigheten.

I fastigheten finns även möjlighet till cykelparkering, i källarplan finner man ett friskvårdsrum och omklädningsrum med duschar/WC.

Man finner även mer bekväm service i fastigheten, i form av ett mindre gym, bilpool, via M - Volvo Car Mobility, och övriga moderna transport medel.

Goda parkeringsmöjligheter ges i fastighetens garage och parkeringsyta utomhus, med både el laddning och utan.

Välkommen på visning!

Omgivning

Den vackra Hagaparken som är en del av Nationalstadsparken, ligger ett stenkast bort, en promenad om ca 3 min.
Här kan man motionera, besöka trevliga restauranger, intressanta muséer och /eller bara njuta av naturen och Brunnsvikens västra strand.

Mer tränings möjligheter finns i närområdet, olika idrotts- och gym anläggningar finns inom radien om några minuter.
Man finner handel och restauranger i närområdet, Mall of Scandinavia, Solna Centrum och hela Arena staden som granne.
Inom en snar framtid kommer nya stadsdelen Haga Norra vara på plats med mer när service, handel, restauranger och ny simhall.

Kommunikationer

Ett bra läge för all typ av kommunikation. Fastigheten ligger precis utanför norrtull.
För bilföraren ligger E4:an precis utanför fastigheten, varvid man kommer in till City på några minuter eller ut till Arlanda på ca 25 min.
Olika busslinjer finner man utanför fastigheten, till city eller övriga destinationer och Arlanda flygbuss går via E4:an utanför.

Några minuter bort ligger Solna Station, med pendeltåg och tvärbanan. Inom en snar framtid kommer även tunnelbanan komma till området.
Om man tar en promenad eller buss finner man Solna Centrum med tunnelbanan.

Parkering

I fastighetens 3 undre plan finns gott om garageplatser tillgängligt till fastighetens hyresgäster. I garageplanen finns det möjlighet till både vanliga garageplatser och elplatser. På fastighetens framsida och baksida finns ett stort antal besöksparkeringar, även här både vanliga och elplatser.

Service

I fastigheten finns en väldigt uppskattad lunchrestaurang, Sabis Haga. Sabis kan leverera full service management lösningar för våra hyresgäster.

Övrigt

Fastighetens läge intill E4:an vid Haga Norra tillsammans med sin stilrena och kraftfulla arkitektur har gjort att den snabbt blivit ett landmärke för de resenärer som passerar huvudstadens norra infart varje dag.


Karta

Bilder på lokalen