Butikslokal, Södergatan 16, Centrum, Malmö

  • 749 m²
  • Enligt överenskommelse


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 749 m²
Adress Södergatan 16
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952860
Bifogade filer

Beskrivning

Butikslokal på bästa läge mitt i centrum längst med gågatan. Lokalen ligger precis intill Stortorget där ett stort flöde av människor passerar varje dag.

Äkta matglädje, smakfull inredning eller stiliga skor? Om du vet exakt vad Malmöborna saknar här och nu, då är det dags att ta steget! Du har idéerna, vi har lokalen och möjligheterna. Tillsammans skapar vi en butik på bästa tänkbara läge, där kunderna stormtrivs. Hör av dig så fixar vi butiken som hela Malmö längtar efter.

Omgivning

Södergatan utgör den norra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Alldeles intill ligger några av stadens äldsta delar med Stortorget, Lilla torg, Gamla Väster och fina promenadstråk längs medeltida gator och gränder. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Kommunikationer

Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. Malmö Centralstation har knutpunkten för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar, tåg samt Citytunneln.

Parkering

Det finns gott om parkeringshus i området.

Service

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping.


Karta

Bilder på lokalen